Samfundsfag
identitet?
03. januar 2007 af
amir (Slettet)
Hm.. er der nogen der kan give en beskrivelse af selv ordet IDENTITET?
jeg skal skrive opgave om: Det senmoderne menneskes identitet?
Vil det sådan direkte bare sige om: Hvordan mennesket er beskrevet? :S
tak.
jeg skal skrive opgave om: Det senmoderne menneskes identitet?
Vil det sådan direkte bare sige om: Hvordan mennesket er beskrevet? :S
tak.
Svar #2
01. marts 2007 af Gold-digga (Slettet)
1. = den man er
2. = bevidstheden om hvem man er, og at man er noget for sig selv
?!
Måske er det sådan noget med " ændret familiestruktur"... ?
2. = bevidstheden om hvem man er, og at man er noget for sig selv
?!
Måske er det sådan noget med " ændret familiestruktur"... ?
Skriv et svar til: identitet?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
