Engelsk
11 engelske sætninger
16. januar 2007 af
Zuco (Slettet)
1. Jeg har sendt et brev til min veninde
2. Hun svarede, at hun aldrig har fået sådan et dejligt brev.
3. Har du set mine briller?
4. De er forsvundet, og jeg har ledt efter dem alle vegne.
5. Jeg havde glemt at låse døren. Det er aldrig sket før.
6. Hun har ringet, at hun ikke kan komme.
7. Vi var lige kommet ind i huset, da telefonen ringede.
8. Hvor har du været henne?
9. Når solen er gået ned, er det for koldt at være ude.
10. Da jeg slukkede for fjernsynet, var min mor allerede gået i seng.
11. Efter at jeg er begyndt at børste tænder efter alle måltider, er mine tænder blevet helt hvide.
1. I have sent a letter to my friend.
2. She answered that she never has received such a delightfully letter.
3. Have you seen my glasses?
4. They are missing, and I have searched for them everywhere.
5. I have forgotten to lock the door. It has never happened before.
6. She has called that is not able to come. She has fallen ill.
7. We were just entering the house when the phone rang.
8. Where have you been?
9. When the sun is setting is it to cold to be out.
10. When I turned off my television, was my mother already in bet.
11. After I have began to brush my teeth after every meal, my teeth have become completely white.
Er det helt galt, skriv endelig! (=
2. Hun svarede, at hun aldrig har fået sådan et dejligt brev.
3. Har du set mine briller?
4. De er forsvundet, og jeg har ledt efter dem alle vegne.
5. Jeg havde glemt at låse døren. Det er aldrig sket før.
6. Hun har ringet, at hun ikke kan komme.
7. Vi var lige kommet ind i huset, da telefonen ringede.
8. Hvor har du været henne?
9. Når solen er gået ned, er det for koldt at være ude.
10. Da jeg slukkede for fjernsynet, var min mor allerede gået i seng.
11. Efter at jeg er begyndt at børste tænder efter alle måltider, er mine tænder blevet helt hvide.
1. I have sent a letter to my friend.
2. She answered that she never has received such a delightfully letter.
3. Have you seen my glasses?
4. They are missing, and I have searched for them everywhere.
5. I have forgotten to lock the door. It has never happened before.
6. She has called that is not able to come. She has fallen ill.
7. We were just entering the house when the phone rang.
8. Where have you been?
9. When the sun is setting is it to cold to be out.
10. When I turned off my television, was my mother already in bet.
11. After I have began to brush my teeth after every meal, my teeth have become completely white.
Er det helt galt, skriv endelig! (=
Svar #1
16. januar 2007 af Katrine (Slettet)
2. she has never... dejligt ligger sig til brev og er derfor et adjektiv. Der skal ikke -ly på (de fleste) adjektiver. Dvs. delightful letter.
6. She called to say that she cannot come.
10. skal det være my eller the television?
My mother was already in bed. - der bruges ikke omvendt ordstilling på engelsk i dette tilfælde. Husk at seng = bed
11. After I began to..
6. She called to say that she cannot come.
10. skal det være my eller the television?
My mother was already in bed. - der bruges ikke omvendt ordstilling på engelsk i dette tilfælde. Husk at seng = bed
11. After I began to..
Svar #2
16. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
9. Manglende omvendt ordstilling og forvildelse mellem to og too.
Svar #5
18. januar 2007 af Christian C (Slettet)
10. Det er "When i turned on the television", da der ikke står at nogen person ejer det.
Skriv et svar til: 11 engelske sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
