Religion
kristeom/Jojakims
18. januar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hvem er Jojakims.
Der står i biblen:
"I Judas konge Jojakims tredje regeringsår drog babylonerkongen Nebukadnesar mod Jerusalem og belejrede den."
Dvs., altså sige at:
Judas konge = Jojakims (Hvilket land idag?
Babylons konge = Nebukadnesar (Nuværende Irak)
Har jeg ret?
Der står i biblen:
"I Judas konge Jojakims tredje regeringsår drog babylonerkongen Nebukadnesar mod Jerusalem og belejrede den."
Dvs., altså sige at:
Judas konge = Jojakims (Hvilket land idag?
Babylons konge = Nebukadnesar (Nuværende Irak)
Har jeg ret?
Svar #3
18. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
"Landet" Juda er det ikke det der ligge ved siden af Israel?
Svar #6
18. januar 2007 af Artemis (Slettet)
babylon er en by...men babylonien er det nuværende irak+iran...
Skriv et svar til: kristeom/Jojakims
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
