Kommentarer til Studieportalen.dk

sso

15. februar 2007 af mmylin (Slettet)
er der grund til at være nervøs, hvis man har noget som også står i nogle opgaver herinde, men man har henvist til kilder i bøger, som forklare det man har skrevet.

Brugbart svar (2)

Svar #1
15. februar 2007 af Dunnar (Slettet)

Det kommer jo meget an på hvad du mener med "har noget." Har du skrevet af fra opgaver herinde, eller har du fundet inspiration? Hvis du har fundet informationer i opgaver herinde, som du har fået bekræftet i anden litteratur er der ikke noget at være nervøs for - hvis du har skrevet af er det en anden sag.

Brugbart svar (2)

Svar #2
15. februar 2007 af T.Fuglsang (Slettet)

pas på... i vores klasse var der ca 17 ud af 25 der blev taget for plagiat (kopiering). Vores lære var ekstrem opmærksom på om der var noget som var kopieret fra internettet, og det var ikke kun her inde fra men fra alle hjemmesider. Så hvis du har kopieret noget vil det være en god ide at skrive kilder på. Der er jo ikke noget snyd i at tage noget fra andre så længe der er kilder på. Du må da også godt henvise til en stil herinde fra hvis du f.eks har brugt dens argumenter eller lignende til at gå ud fra.

Men pas på nogen lærer går meget op i om det er plagiat, og det er da trals at få 00 eller 03 for en sso, som jeg fik X)

Brugbart svar (2)

Svar #3
15. februar 2007 af jgthb (Slettet)

det var da en underlig klasse, du er i. 17!!
i min klasse var der ikke en eneste, af hvad jeg ved

Brugbart svar (2)

Svar #4
15. februar 2007 af 171089 (Slettet)

jo, man skal passe på især hvis det er taget direkte fra nettet. der er nogle lærer som tjekker..

Brugbart svar (2)

Svar #5
15. februar 2007 af janandersen (Slettet)

17 uf af 25!!!!! Der er vist basis for en opgave om etik, fx med overskriften "Hvorfor man ikke skal smides ud, hvis man skriver af" :)

Brugbart svar (2)

Svar #6
26. februar 2007 af T.Fuglsang (Slettet)

Vores lære hadede os også rimelig meget, og hun slog ned på ALT. Vores inpektør så også gennem fingre med det, og vi fik ikke end gang en skriftelig advarsel. Men det var rimelig sygt. Gennemsnittet lagde på 03 :)

Men det er langt fra alle lærer der går så meget op i om der er skrevet af. Det er i hvert fald mit indtryk. Vi havde f.eks en lære som bare så bort fra det som var kopieret og så på det der var tilbage, hvilket jeg mener er mere rigtigt end bare at dumpe eleven.

Skriv et svar til: sso

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.