Studievejledning
Modulregnskab
04. marts 2007 af
proppistol (Slettet)
Hej,
på vores gymnasium bruger vi et skemasystem, der hedder Lectio. Der kan man bl.a. modulregnskabet for de forskellige fag, dvs. hvor mange timer man har brugt/kommer til at bruge.
Jeg har bl.a. fort. sprog B, mat B og fysik B. I bekendtgørelsen under §67 står der, hvor meget uddannelsestid, der er afsat til det forskellige fag.
Fysik B: 75 + 125 timer = 200 timer
Fransk B: - || - = 200 timer
Mat B: 125 + 125 timer = 250 timer
Iflg. Lectio er timeforbruget tilsvarende (både 1g og 2g):
Fysik B: 121,7 timer*
Fransk B: 208,3 timer
Mat B: 223,3 timer
Kan det virkelig passe? Hvordan hænger det sammen med bekndtgørelsen?
*Både øvelsesmoduler (i alt 10*100 min for 2g, ved 1g var der ikke opdeling) og normale moduler.
Bekendtgørelsen: http://147.29.40.91/_GETDOCM_/ACCN/B20040134805-REGL
på vores gymnasium bruger vi et skemasystem, der hedder Lectio. Der kan man bl.a. modulregnskabet for de forskellige fag, dvs. hvor mange timer man har brugt/kommer til at bruge.
Jeg har bl.a. fort. sprog B, mat B og fysik B. I bekendtgørelsen under §67 står der, hvor meget uddannelsestid, der er afsat til det forskellige fag.
Fysik B: 75 + 125 timer = 200 timer
Fransk B: - || - = 200 timer
Mat B: 125 + 125 timer = 250 timer
Iflg. Lectio er timeforbruget tilsvarende (både 1g og 2g):
Fysik B: 121,7 timer*
Fransk B: 208,3 timer
Mat B: 223,3 timer
Kan det virkelig passe? Hvordan hænger det sammen med bekndtgørelsen?
*Både øvelsesmoduler (i alt 10*100 min for 2g, ved 1g var der ikke opdeling) og normale moduler.
Bekendtgørelsen: http://147.29.40.91/_GETDOCM_/ACCN/B20040134805-REGL
Skriv et svar til: Modulregnskab
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
