Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Prisfører
12. marts 2007 af
Emmee (Slettet)
Jeg er kørt helt fast i denne opgave.. har forsøgt og forsøgt, men når jeg regner kontrol ud på den passer den ikke...
Jeg skal finde Pprisfører idet jeg skal finde den samlede afsatte mængde og derfor også skal finde MRprisfører.
Ved kontrol sætter jeg Pprisfører = Pmarked og får et Qmarked. Dette skal så være det samme som Qprisfører + Qsmå udbydere, men det er det langt fra!!!
Jeg tror det er i udregningen af Pprisfører det går galt idet jeg får forskelligt resultat hver gang.
De oplysninger jeg har:
samlede efterspørgsels kurve: P=5000-0,5Q
MCprisfører=600+7Q
MCen prod.=500+7Q
Der er 10 små producenter.
Kan nogle hjælpe med den Pprisfører funktion?
som jeg forstår skal jeg sige Pmarked-sum af MCsmå udbydere.
Jeg skal finde Pprisfører idet jeg skal finde den samlede afsatte mængde og derfor også skal finde MRprisfører.
Ved kontrol sætter jeg Pprisfører = Pmarked og får et Qmarked. Dette skal så være det samme som Qprisfører + Qsmå udbydere, men det er det langt fra!!!
Jeg tror det er i udregningen af Pprisfører det går galt idet jeg får forskelligt resultat hver gang.
De oplysninger jeg har:
samlede efterspørgsels kurve: P=5000-0,5Q
MCprisfører=600+7Q
MCen prod.=500+7Q
Der er 10 små producenter.
Kan nogle hjælpe med den Pprisfører funktion?
som jeg forstår skal jeg sige Pmarked-sum af MCsmå udbydere.
Skriv et svar til: Prisfører
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
