Afsætning
Skal der være komma her?
27. marts 2007 af
Gelle (Slettet)
HEj. Jeg har en sætning, som jeg er i tvivl om.
Skal der være et komma i denne lille sætning:
Det er ingen skam at ligge bag FK Saj.
Skal der være komma mellem skam og ligge i denne sætning?Skal bruges til noget fremvisning, så vil være fuldkommen hul i hovedet af have den forkert :)
Skal der være et komma i denne lille sætning:
Det er ingen skam at ligge bag FK Saj.
Skal der være komma mellem skam og ligge i denne sætning?Skal bruges til noget fremvisning, så vil være fuldkommen hul i hovedet af have den forkert :)
Svar #1
27. marts 2007 af rikshan (Slettet)
Nej der er ingen kommaer. I og med, at der aldrig kan være komma foran "at" når der er følgende af et udsagnled.
Svar #4
27. marts 2007 af karenmarie (Slettet)
Der skal ikke være komma, fordi man ikke sætter kommaer, hvis der ikke er to neksus. Her er der nemlig kun et neksus (= det er).
Neksus = kryds og bolle
Held og lykke med fremvisningen :)
Mvh. Karen Marie
Neksus = kryds og bolle
Held og lykke med fremvisningen :)
Mvh. Karen Marie
Skriv et svar til: Skal der være komma her?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
