Engelsk
rette :S
08. april 2007 af
michell-88 (Slettet)
hejsa... jeg har skrevet en lille tekst. er der nogen der gider at kigge det igennem for stavefejl, grammatiskefejl og kommafejl? så ville det virkeligt være dejligt :D:D:D
1000-tak
The text is about robots and how a Japanese man has developed robots, so the looks and talks exactly like us humans. The man name is Orihiro Hagita. Recently he made an experiment where I put a 3-year-old girl, her mother and a robot in a room. The little girl really likes the robot but in the minute that robot shows a little interest in the mother the girl gets upset. Hagitos goal is to make robots like humans so they can understand humans and respond when we talk to them. Not only the intelligence has to be like humans, but also the look has to be like a real human. The have already made a robot which can identify people from each other. The only thing that the real people have to do is “showing” their ID-tags and then the robot can tell the name, sex and job the person has. The government says that it would be a good idea to make the robots more humans so the can help with nursing or child caring. However there were some children that said they felt bad for the robot, because there was no one who talks to it, but the thing is, have robots feelings?
1000-tak
The text is about robots and how a Japanese man has developed robots, so the looks and talks exactly like us humans. The man name is Orihiro Hagita. Recently he made an experiment where I put a 3-year-old girl, her mother and a robot in a room. The little girl really likes the robot but in the minute that robot shows a little interest in the mother the girl gets upset. Hagitos goal is to make robots like humans so they can understand humans and respond when we talk to them. Not only the intelligence has to be like humans, but also the look has to be like a real human. The have already made a robot which can identify people from each other. The only thing that the real people have to do is “showing” their ID-tags and then the robot can tell the name, sex and job the person has. The government says that it would be a good idea to make the robots more humans so the can help with nursing or child caring. However there were some children that said they felt bad for the robot, because there was no one who talks to it, but the thing is, have robots feelings?
Svar #1
08. april 2007 af Hallooo (Slettet)
Jeg er ikke sikker på alle rettelserne, men håber du kan bruge det.
()= indsættes
//=slettes
The text is about robots and how a Japanese man has developed robots, so the look/s/ and talk/s/ exactly like us humans. The man('s) name is Orihiro Hagita. Recently(,) he made an experiment where /I/ (he) put a 3-year-old girl, her mother and a robot in a room. The little girl really likes the robot but in the minute that robot shows a little interest in the mother the girl gets upset. Hagitos goal is to make robots like humans so they can understand humans and respond when we talk to them. Not only the intelligence has to be like humans, but also the look has to be like a real human. The(y) have already made a robot /which/ (that) can identify people from each other. The only thing that the real people have to do is “showing” their ID-tags and then the robot can tell the name, sex and job the person has. The government says that it would be a good idea to make the robots more (like) human (beings) so the(y) can help with nursing or child caring. However(,) there were some children that said they felt /bad7 (sorry) for the robot, because there was no one who talks to it, but the thing is, have robots feelings?
()= indsættes
//=slettes
The text is about robots and how a Japanese man has developed robots, so the look/s/ and talk/s/ exactly like us humans. The man('s) name is Orihiro Hagita. Recently(,) he made an experiment where /I/ (he) put a 3-year-old girl, her mother and a robot in a room. The little girl really likes the robot but in the minute that robot shows a little interest in the mother the girl gets upset. Hagitos goal is to make robots like humans so they can understand humans and respond when we talk to them. Not only the intelligence has to be like humans, but also the look has to be like a real human. The(y) have already made a robot /which/ (that) can identify people from each other. The only thing that the real people have to do is “showing” their ID-tags and then the robot can tell the name, sex and job the person has. The government says that it would be a good idea to make the robots more (like) human (beings) so the(y) can help with nursing or child caring. However(,) there were some children that said they felt /bad7 (sorry) for the robot, because there was no one who talks to it, but the thing is, have robots feelings?
Skriv et svar til: rette :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
