Engelsk
hjælp til betydning af ord
14. april 2007 af
3670 (Slettet)
hej jeg vil lige spørge hvad de ord betyder
Notorious
Creek
Treacherous
Frantically
Curdling
Slimy
Solicitor
Menace
Decayed
Stolidly
Scuttle
Coincidence
Tintinnabulation
Liquid
Melancholy
Paean
Notorious
Creek
Treacherous
Frantically
Curdling
Slimy
Solicitor
Menace
Decayed
Stolidly
Scuttle
Coincidence
Tintinnabulation
Liquid
Melancholy
Paean
Svar #1
14. april 2007 af Skat1 (Slettet)
notorious: almindelig bekendt
creek: vig/bugt
frantically: afsindigt/vanvittigt
treacherous: troløs
slimy: modbydelig
slicitor: advokat
menace: true
decayed: svækkes, rådne
stolidly: upåvirket
coincidence : sammentræf eller overrensstemmelse
tintinnabulation: klingen , ringen.
liquid: væske
melancholy: sørgmodig, melankolsk ,trist
jeg magler vist 3 stykker :)
creek: vig/bugt
frantically: afsindigt/vanvittigt
treacherous: troløs
slimy: modbydelig
slicitor: advokat
menace: true
decayed: svækkes, rådne
stolidly: upåvirket
coincidence : sammentræf eller overrensstemmelse
tintinnabulation: klingen , ringen.
liquid: væske
melancholy: sørgmodig, melankolsk ,trist
jeg magler vist 3 stykker :)
Svar #2
14. april 2007 af 3670 (Slettet)
mange tak.... det var sødt af dig... puha nu kan jeg forstår teksten
Svar #4
15. april 2007 af MetteBirkmose (Slettet)
Hej:)
Her kommer de oversatte ord lige:
Notorious = almindelig bekendt
Creek = bæk
Treacherous = forrædderisk
Frantically = afsindigt
Curdling = størkne
Slimy = slimet
Solicitor = advokat
Menace = trussel
Decayed = forfalden
Stolidly = træghed, sløvhed
Scuttle = lille luge
Coincidence = sammentræf, overensstemmelse
Tintinnabulation = klingen, ringen, ringlen
Liquid = flydende
Melancholy = melankolsk, sørgmodig
Paean = sejrssang
Håber det hjalp:)
Her kommer de oversatte ord lige:
Notorious = almindelig bekendt
Creek = bæk
Treacherous = forrædderisk
Frantically = afsindigt
Curdling = størkne
Slimy = slimet
Solicitor = advokat
Menace = trussel
Decayed = forfalden
Stolidly = træghed, sløvhed
Scuttle = lille luge
Coincidence = sammentræf, overensstemmelse
Tintinnabulation = klingen, ringen, ringlen
Liquid = flydende
Melancholy = melankolsk, sørgmodig
Paean = sejrssang
Håber det hjalp:)
Skriv et svar til: hjælp til betydning af ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
