Kommentarer til Studieportalen.dk

Lidt brok :-)

18. april 2007 af Madsst (Slettet)
Det er lidt irriterende at man ikke kan se de indlæg man selv har oprettet når man ikke har skrevet i dem. Jeg tror måske det har været oppe før, men er der noget på vej? I øvrigt ville det være rart hvis der snart kom et matematik-forum for uni-folk. Jeg synes tit mine indlæg drukner i andre indlæg uden at blive besvaret (medmindre jeg skriver en personlig besked til Sheaf eller Sigmund). Det ved jeg godt har været oppe før, men jeg ville lige minde om det :-)

Brugbart svar (2)

Svar #1
18. april 2007 af Jean

Hej Mads,

Tak for kritikken.

Kan du præcisere punkt 1? Hvor er det, man ikke kan se indlæggene henne? Det lyder som en bug.

Hvad angår matematikforummet for uni-folk, lyder det som noget, der kunne komme på siden for videregående uddannelser (når den kommer i luften).

Brugbart svar (2)

Svar #2
18. april 2007 af Katrine (Slettet)

Lige nogle enkelte ting:

1. Du har skrevet i kategorien 'studiebladet' hvilket nok ikke er det mest hensigtsmæssige ;)

2. Jeg forstår ikke det første, som du skriver. Jeg kan sagtens se mine egne oprettede tråde, som jeg ikke har fulgt op på.

3. Der vil ikke komme et matematik-forum eller for den sags skyld andre faglige forum for uni-folket. Der er nemlig snak om at oprette en side kun for videregående uddannelser.

4. Jeg giver dig dog helt ret i det andet.. Sjældent, at jeg selv får svar på mine indlæg. Men sådan er det jo, det er jo ikke altid, at folk har tid eller evner til at svare på det, som jeg spørger om.

Brugbart svar (2)

Svar #3
18. april 2007 af Katrine (Slettet)

Og Jean var så hurtigere end mig. God at vi er enige ;)

Svar #4
18. april 2007 af Madsst (Slettet)

#1,2 Det handler om indlæg jeg selv har skrevet, men som jeg ikke selv har besvaret. Dem kan jeg ikke se i min seneste aktivitet. Og ja, det skulle nok have været under andet emne ;)
Og jamen så glæder jeg mig da til den nye side kommer i luften. Samtidig tænker jeg dog at en ny side måske ville reducere lektiehjælpen til gymnasiefolket. Jeg ville i hvert fald nok være mindre tilbøjelig til at tjekke en hjemmeside jeg ikke selv brugte til lektiehjælp. Jeg ved ikke om det er noget i har tænkt over...

Brugbart svar (2)

Svar #5
18. april 2007 af Katrine (Slettet)

#4 Det tror jeg sagtens, at de har overvejet. Men som det er nu, så får f.eks. jeg ikke rigtigt noget ud af denne side, udover at jeg hjælper andre folk. Sådan har det været siden 2004 eller deromkring. Og jeg er sikker på, at der nok er nogle enkelte andre derude, som har det ligesom mig. Og skulle den nye side komme, ja så vil jeg selvfølgeligt bruge den til at få hjælp, da jeg som sagt ikke kan få noget her. Men jeg vil nu stadig komme her og hjælpe andre. Det er så dejligt, når man lige kan brilliere med sin egen viden :D

Brugbart svar (2)

Svar #6
18. april 2007 af Lasse

#0: Hvis du klikker på dit eget brugernavn og vælger "Forumindlæg" skulle du meget gerne kunne se dine oprettede tråde.

https://www.studieportalen.dk/Members/member.aspx?id=34424&panel=2

Svar #7
18. april 2007 af Madsst (Slettet)

Det kan jeg også, men det er ikke det jeg snakker om...

Brugbart svar (2)

Svar #8
18. april 2007 af MHE (Slettet)

#5

Altså, du er altid velkommen til at spørge mig til råd, eftersom vi læser nogenlunde det samme, og er lige langt, men ellers giver jeg dig ret. :-)

Jeg benytter også Studieportalen mest for at lære at rette, da jeg ikke vil udelukke, at jeg efter endt uddannelse kunne ende som underviser på en eller anden videregående uddannelse.

Jeg har aldrig selv oprettet et indlæg herinde (så vidt jeg husker), for det er vist begrænset, hvad jeg kan få hjælp til. Det er dog helt sikkert, at jeg i spanskforummet vil drage nytte af min partner in crime, opgaveredaktør Duffy, med hvem jeg deler æren at rette folks opgaver:)

Brugbart svar (2)

Svar #9
19. april 2007 af hiat (Slettet)

#1
Nå, kommer der en ny version af studieportalen? Jeg synes ellers den nye version er ret ny :)

Brugbart svar (2)

Svar #10
19. april 2007 af kleif

#9

Der er lidt ideer i luften, om en portal til de videregående uddannelser, hvor studieportalen så vil fungere som portal primært til de gymnasielle.

Brugbart svar (2)

Svar #11
24. juni 2011 af JesperAndersen11 (Slettet)

 Brok skader aldrig!


Skriv et svar til: Lidt brok :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.