Fransk
Hjælp ?!
22. april 2007 af
Babeacius (Slettet)
Jeg er lige begyndt på fransk og jeg skal bruge "kan" ..
Jeg skal oversætte: Han kan godt lide sport ..
hvordan skal jeg oversætte det ?
Jeg skal oversætte: Han kan godt lide sport ..
hvordan skal jeg oversætte det ?
Svar #1
22. april 2007 af peberdelfinen (Slettet)
Det er noget tid siden jeg har haft fransk, men jeg mener du kan sige "Il aime"...:)
Svar #2
22. april 2007 af 171089 (Slettet)
ja det passer.. at kunne lide= aimer
han kan godt lide sport=il aime le sport
han kan godt lide sport=il aime le sport
Skriv et svar til: Hjælp ?!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
