Teknologi

teknologi og kemi

26. april 2007 af kemi sara (Slettet)
hej. jeg har et problem med mit endelige teknologi projkt som omhalder CO2 i ens omgivelse. mit problem omhalder CO2 på flaske form til industri brug. Er der nogen som ved noget om det, og hvis der er vil jeg meget gerne hører fra dig. Har søgt og søgt, men har ikke kunne finde noget. Det er især tabeller jeg søger over hvormeget det måske bruges af CO2 på flasker og hvornår man startede med at bruge det. Håber at der er nogen som kan hjælpe.

Svar #1
26. april 2007 af kemi sara (Slettet)

hej undskyld slå fejlene i får de lige igen. jeg har et problem med mit endelige teknologi projekt som omhandler CO2 i ens omgivelser. Mit problem omhandler CO2 på flaske form til industri brug. Er der nogen som ved noget om det? og hvis der er vil jeg meget gerne hører fra dig. har søgt og søgt, men intet fundet. det er især tabeller jeg søger over hvor meget der måske bruges af CO2 på flasker, samt info om hvornår man startede med at bruge det. håber nogen vil og kan hjælpe.

Brugbart svar (3)

Svar #2
19. maj 2007 af ThePatriot (Slettet)

"Hej.

Undskyld slåfejlene. I får det lige igen.

Jeg har et problem med mit endelige teknologiprojekt, som omhandler CO2 i ens omgivelser. Mit problem omhandler CO2 på flaskeform til industribrug. Er der nogen som ved noget om det? Hvis der er, vil jeg meget gerne høre fra dig. Har søgt og søgt, men intet fundet.Det er især tabeller over hvor meget der måske bruges af CO2 på flasker jeg søger, samt info om hvornår man startede med at bruge det. Håber nogen kan og vil hjælpe."

På at ringe til en industrifabrik der gør brug CO2 på flasker. Internettet er ikke altid den bedste kilde.

Skriv et svar til: teknologi og kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.