Engelsk

why not

13. maj 2007 af Camz (Slettet)
Er der en venligsjæl der gider at rette min indledning please... I er meget vilkommen til at tilføje ekstra. fremmedord osv....


In the forthcoming written assignment I am going to answer some questions I have in my mind. There are some problems in the world, which creates splits between people. In the beginning I want to describe the western culture and refer to the Middle Easter’s people values caparisoning with the Middle Eastern. There are many people from Middle Eastern who want to be settling down in a foreign country like UK, and after that they don’t want to be part of the society they are moving to. But why not? But what makes them to be not part of the society?

tak på forhånd

Camz

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2007 af Romulus (Slettet)

Jeg har lige enkelte kommentarer:

slet "forthcoming written" --> in this assignment

some problems ... which split people (husk "problems" er flertal og undlad "creates" og "between")

Mellemøsten --> The Middle East

refer to the Middle Easter's people --> refer to Middle Eastern people's values

values caparisoning with the Middle Eastern --> hvad betyder det??

many people fra Middle Eastern --> many people from (The) Middle East

who want to be settling down --> who want to settle down

they are moving to --> they have moved to

Din allersidste sætning forvirrer mig, hvad vi du sige?


Hvorfor vil du have folk til at tilføje fremmedord? Jeg synes du skal passe på, at du ikke lægger et alt for højt niveau i forhold til dét du kan..

Svar #2
13. maj 2007 af Camz (Slettet)

sorry her kommer den nye version...


In the forthcoming written assignment I am going to answer some questions I have in my mind. There are some problems in the world, which creates splits between people. In the beginning I want to describe the western culture and refer to the Middle Easter’s people values caparisoning with the Middle Eastern. There are many people from Middle Eastern who want to be settling down in a foreign country like UK, and after that they don’t want to be part of the society they are moving to. But why? But what makes them to be not part of the society? I will definitely draw a picture of Islam and Western. These to cultures are playing a big role in every generation and create problems, which are impossible to solve. And perhaps also in the future.

tak.

Svar #3
13. maj 2007 af Camz (Slettet)

values caparisoning with the Middle Eastern --> hvad betyder...

sammenlignet med de mellemøstlige værdier...

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2007 af Romulus (Slettet)

ok..sammenligne = comparison. I dit tilfælde må det blive "in comparison with"...

I want to describe the western culture and refer to the Middle Easter’s people values caparisoning with the Middle Eastern.

Prøv at skrive den sætning på dansk..

Svar #5
13. maj 2007 af Camz (Slettet)

But why not? But what makes them to be not part of the society...

men hvorfor ikke. hvad er det der gør at de ikke kan blive en del af det samfund de vælger at flytte til..

Svar #6
13. maj 2007 af Camz (Slettet)

I want to describe the western culture and refer to the Middle Easter’s people values caparisoning with the Middle Eastern.

jeg vil gerne beskrive den vestlige kultur i forhold til mellemøstlige folks værdier sammenlignet med vesten.

Svar #7
13. maj 2007 af Camz (Slettet)

sammenlignet med vesten. skal slettes

Svar #8
13. maj 2007 af Camz (Slettet)

In the forthcoming written assignment I am going to answer some questions I have in my mind. There are some problems in the world, which split people. In the beginning I want to describe the western cultures values comparison with The Middle Easter’s people values. There are many people from The Middle Eastern who want to be settle down in a foreign country like UK, and after that they don’t want to be part of the society they have moved to. But why? But what makes them to be not part of the society? I will definitely draw a picture of Islam and Western. These to cultures are playing a big role in every generation and create problems, which are impossible to solve. And perhaps also in the future.

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. maj 2007 af Hoys (Slettet)

In the forthcoming written assignment I am going to answer some questions I have in/ON my mind. There are some problems in the world, which split people. In the beginning I want to describe the western cultures' values IN comparison/COMPARED with The Middle EasterN peopleS' values. There are many people from The Middle East who want to be settle down in a foreign country like THE UK, and after that they don’t want to be A part of the society they have moved IN to. But why? But what makes them NOT WANT?? to be part of the society? I will definitely draw a picture of Islam and Western(DEN GIVER IKKE MENING - HVAD VIL DU SIGE?. These tWO cultures are playing aN IMPORTANT role in every generation and create problems, which are impossible to solve. And perhaps also in the future(HVAD SKER DER I FREMTIDEN?).

- DET VAR VIST DET

/ = rettelser

Brugbart svar (0)

Svar #10
13. maj 2007 af champmesteren (Slettet)

Overvej helt at stryge den første sætning eller slå den sammen med anden sætning. Den virker lidt overflødig nu.
Ex.:
This paper focuses on problems in the world, which are dividing people.

Overvej 'the values of Western culture' i stedet for 'the western cultures values', som lyder kringlet.

'to be settle down' = 'settle down'



Skriv et svar til: why not

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.