Andre fag
karakter
18. maj 2007 af
Laila_19 (Slettet)
Jeg går i 3.g, og bliver snart student.
Er det rigtigt at matematik på B-niveau tæller 1/3, og matematik A-niveau tæller 2/3?
Hvis jeg nu har fået 03 i matematik B-niveau, og jeg får 9 i matematik A-niveau, er det så sådan det bliver regnet ud?:
03/3=1 og 9*2/3= 6 og 6+1=7
Så får jeg karakteren 7?
Er det rigtigt at matematik på B-niveau tæller 1/3, og matematik A-niveau tæller 2/3?
Hvis jeg nu har fået 03 i matematik B-niveau, og jeg får 9 i matematik A-niveau, er det så sådan det bliver regnet ud?:
03/3=1 og 9*2/3= 6 og 6+1=7
Så får jeg karakteren 7?
Skriv et svar til: karakter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
