Fransk
overbid
23. maj 2007 af
bri2t (Slettet)
Hejsa,
hvordan skriver man "overbid" paa fransk ? (det modsatte af underbid = prognate)
pft
Britt
hvordan skriver man "overbid" paa fransk ? (det modsatte af underbid = prognate)
pft
Britt
Svar #1
23. maj 2007 af umse (Slettet)
Hejsa Britt,
På fransk hedder underbid = mâchoire inférieure proéminente. Overbid = mâchoire supérieure proéminente.
Prognate som du har skrevet eksisterer ikke, men jeg går ud fra at du mener prognathe som er lig med fremstående kæber, langkæbet.
Håber dette hjalp.
På fransk hedder underbid = mâchoire inférieure proéminente. Overbid = mâchoire supérieure proéminente.
Prognate som du har skrevet eksisterer ikke, men jeg går ud fra at du mener prognathe som er lig med fremstående kæber, langkæbet.
Håber dette hjalp.
Skriv et svar til: overbid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
