Andre fag

Karakterer, der tæller halvt? Hvordan?

19. april 2004 af sclk (Slettet)
Hej hej..
Ville bare lige spørge om der er nogen, der ved hvordan en karakter kan tælle halvt(altså billedkunst, idræt og musik).. Jeg troede at det var fordi karakteren kun optrådte som årskarakter, men studievejleder sagde, at man så bare dividerer med 0,5 istedet for 1..men det kan da ikke passe - så vil mit 8-tal i billedkunst jo gælde ligesom hvis jeg fik 16 i historie...Hvordan fungerer det???

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2004 af Ktulu (Slettet)

faktisk tæller idræt, musik og billedkunst 1/4del.

De opføres nemlig kun i årskarakterrækken, hvor de andre fag, som man ikke kommer til eksamen i, også overføres til eksamensrækken + at disse årskarakter så tæller halvt.

Dvs. idræts-, musik-, og billedkunstkarakteren tæller tilsammen 1/4del mindre end ét af de almindelige fag, som du ikke har være til eksamen i...

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2004 af riquelme (Slettet)

du ganger karakteren med 0.5 i både tæller og nævner

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Idræt 8 Betydning ½
Dansk 11 Betydning 1

Antal karakterer i alt = 2

Gennemsnit (8*½+11*1)/2 = 7,5

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Ups nej da:

Gennemsnit (8*½+11*1)/1½ = 10

Svar #5
19. april 2004 af sclk (Slettet)

# 2
Er jeg bare super dum eller giver det ikke det samme, som hvis man lader være med at gange?

Kan godt se at de så kommer til at tælle en 1/4, men hvordan regner man det egentlig ud?

Svar #6
19. april 2004 af sclk (Slettet)

okay, så ikke dit svar før...:)

Svar #7
19. april 2004 af sclk (Slettet)

Nå, så er jeg glad - så er mit 6tal jo af en enormt lille betydning*gg*

Brugbart svar (0)

Svar #8
19. april 2004 af Ktulu (Slettet)

ja, meget lille.

Forskellen på 6 og 10 i idræt, er det samme som en karakter i et almindeligt fag, fx 9 og 10 i geografi..

Skriv et svar til: Karakterer, der tæller halvt? Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.