Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

HF EØ hjælp

30. maj 2007 af pc partner (Slettet)
Hey hva så der
Jeg sidder her og kigger lidt på EØ. Jeg er HF'er og ska til mundtlig eksame på mandag. Mange ved at der er 2 eksames former. Jeg har har taget formen nr 2. Hvor jeg sgu vælge et emne og forberede mig. Når jeg komemr til eksamen får jeg jeg halv times forberedelse hvor man får ukendt tekst. Men jeg vil gerne vede om nogen der har nogle gode fif til det emne jeg har valgt ( virksomhedens Økonomi ) SRY Skrev lidt for meget :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2007 af Mr.Deeds (Slettet)

Hvad mener du med, at man kan vælge mellem to former? jeg skal selv op, men har da ikke hørt om to former..

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2007 af Mr.Deeds (Slettet)

Hov.. du må vel være under den nye reform?

Svar #3
30. maj 2007 af pc partner (Slettet)

Hey
Glemte og skrive heh SRy. Jep jeg er under den nye reform. Men jeg er anden HF'er altså dette er mit sidste år. Mærkeligt hvorfor du ik har fået det at vide. Den første form er hvor du får ukendt tekst og har 1 times forberedelses tid. også ska du ind og fremlægge det du har. I den anden form skal du som sagt i 0" at du må ælge et emne og forberede det der hjemme og når du så kommer til eksamen får du også et ukendt tekst og du har halv times forberedelses tid. Også ska du ind og fremlægge det hele. Både det du har forberedt i den halve time og det emne du havde valgt at forberede der hjemme.

Svar #4
01. juni 2007 af pc partner (Slettet)

Hey
Er der nogen der kender til hvordan man kan fremlægge/ holde tale om Virksomheds øKonomi. Har et kvater til at imponere censoren og min lærer. Hvad er det vigtigste. Vi har kun et bog skrevet af Michael Andersen

Skriv et svar til: HF EØ hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.