Studievejledning
læseplan
04. juni 2007 af
Nithelizius (Slettet)
Hej alle :)
Dette lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er virkelig dårlig til at planlægge, og strukturere min hverdag. Derfor tænkte jeg på om der er nogen der kan komme med forslag til hvordan man skal bygge en læseplan op :)
Jeg har henholdsvis en eksamen den 12 (engelsk =lille pensum), den 18 (lille pensum med mulighed for evt. udvidelse).. den 21 biologi (stort pensum)og den 25 (historie = stort pensum)
Jeg forestiller mig at jeg bliver nødt til at læse til bio og historie før lige op til. Her kunne jeg godt bruge noget assistance til hvordan jeg kan bygge en læseplan fornuftigt op, så jeg får maksimalt udbytte :) Jeg regner med at kunne afsætte tid til det hver dag :)
Regner med at man skal dele pensumet op i de enkelte fag, og så afsætte x dage til hvert pensum, alt efter længde og informationstæthed :). Eller er det smartere bare at tage antal sider/antal dage :) Eksempler er meget velkomne
På forhånd tak, og spørg endelig hvis jeg skal klargøre noget :)
Dette lyder måske lidt mærkeligt, men jeg er virkelig dårlig til at planlægge, og strukturere min hverdag. Derfor tænkte jeg på om der er nogen der kan komme med forslag til hvordan man skal bygge en læseplan op :)
Jeg har henholdsvis en eksamen den 12 (engelsk =lille pensum), den 18 (lille pensum med mulighed for evt. udvidelse).. den 21 biologi (stort pensum)og den 25 (historie = stort pensum)
Jeg forestiller mig at jeg bliver nødt til at læse til bio og historie før lige op til. Her kunne jeg godt bruge noget assistance til hvordan jeg kan bygge en læseplan fornuftigt op, så jeg får maksimalt udbytte :) Jeg regner med at kunne afsætte tid til det hver dag :)
Regner med at man skal dele pensumet op i de enkelte fag, og så afsætte x dage til hvert pensum, alt efter længde og informationstæthed :). Eller er det smartere bare at tage antal sider/antal dage :) Eksempler er meget velkomne
På forhånd tak, og spørg endelig hvis jeg skal klargøre noget :)
Svar #2
04. juni 2007 af 150972 (Slettet)
Brug 15 min. på denne bog. Kig under eksamenslæsning.
http://www.siv.aau.dk/studiehaandbog.pdf
http://www.siv.aau.dk/studiehaandbog.pdf
Svar #3
04. juni 2007 af Nithelizius (Slettet)
tak har jeg gjort. Håber bare jeg kan nå at læse historie og biologi. Er gået så småt igang med biologi i dag :) Dog kan det godt være man må læne sig lidt op af noter der, og vel også historie, da de ligger så dårligt :)
I hvert fald tak for hjælpen, det var spændende læsning :)
I hvert fald tak for hjælpen, det var spændende læsning :)
Skriv et svar til: læseplan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
