Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
EØ-A eksamen - karakterinterval ?
08. juni 2007 af
bent_123 (Slettet)
Hej alle !
Nu er det efterhånden en uge siden, at vi var oppe i EØ-A skriftligt, og jeg er virkeligt spændt på hvad jeg får.
Er der nogle der ved ca. hvordan karakintervallet er - altså bare ca. ?
Eksempelvis 100-95 = 11
94-85 = 10
84-75 = 9
mvh.
Bent !
Nu er det efterhånden en uge siden, at vi var oppe i EØ-A skriftligt, og jeg er virkeligt spændt på hvad jeg får.
Er der nogle der ved ca. hvordan karakintervallet er - altså bare ca. ?
Eksempelvis 100-95 = 11
94-85 = 10
84-75 = 9
mvh.
Bent !
Skriv et svar til: EØ-A eksamen - karakterinterval ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
