Afsætning

Afsætning A Eksamen!

10. juni 2007 af lulu88 (Slettet)
Hej allesammen, jeg skal som mange andre op til afsætning A eksamen på HHX og det skal jeg på mandag.. Men jeg er dog lidt i tvilv om hvad man skal helt præcis.. Jeg har skrevet en eksamen opgave som jeg skal fremlægge en del af derinde eller skal jeg lave noget nyt?? Er lidt forvirret.. Håber virkelig der er nogen som kan hjælpe eller måske komme med en overskuelig hjælp til mig :) Den anden halvdel ved jeg godt.. Der skal jeg bare svare på nogen spørgsmål med udgangspunkt fra en artikel som omhandler en virksomhed.. Håber virkelig nogen kan hjælpe mig for er helt "lost"!!

Mvh. Louise


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. juni 2007 af heydesiz (Slettet)

Fremlægge?? På vores skole skal vi vist bare kunne forsvare den, hvilket vil sige at vi slet ikke skal fremlægge den, men at læreren spørger ind til opgaven og man skal så kunne forsvare opgaven..

Altså går man ind til eksamen.. Får en eksamens opgave som består af 4 spørgsmål so vedrører en virksomhed der bliver omtalt i artiklen.. Først går man ind og fremlægger sine besvarelser og snakker om dem og derefter sætter man sig bare og læreren begynder at spørge ind til opgaven.. Det er i hvertfald sådan jeg har forstået det.. Er jeg gal på den???

Hvis ja, så skriv hurtigt da jeg også skal til eksamen i det i morgen...!! :)

Brugbart svar (2)

Svar #2
13. juni 2007 af Niinn (Slettet)

Vi har fået at vide at vi ikke skal forsvare vores rapport, men de spørgsmål der bliver stillet skal bare vise at vi kan finde ud af AØ. Altså at vi kan forklare begreber og lign.
Man får oprindeligt 4-5 min til at vise noget man gerne vil tilføje til rapporten, rette eller hvis der efter afleveringen af rapporten er kommet en artikel frem som er relevant for emnet, f.eks. hvis der er kommet et nyt lovforslag i eksportlandet som er relevant. Men vi får så kun 1-2 min. til at fortælle om de vi nu har at sige.

Bare husk at du IKKE må fortælle om noget der allerede står i rapporten, for det gider lærer og censor ikke høre om, når de allerede har læst den.

Jeg skal op i morgen formiddag, og sidder lige totalt begravet i AØ, så håber det umagen værd :)

Brugbart svar (2)

Svar #3
05. juni 2009 af Marie-lykke (Slettet)

Vi skal altså ikke op i nogen som helst opgave?? Hvilket opgave er det i snakker om?


Skriv et svar til: Afsætning A Eksamen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.