Oldtidskundskab
Lysias, perspektiv?
16. juni 2007 af
trice (Slettet)
Hej alle. Dette er mit oldpensum. Jeg har lidt problemer med at finde perspektivtekster til især Lysias, forsvarstale om drabet på Eratosthenes. Nogen der kan hjælpe?
Euripides: KVINDERNE FRA TROJA
Platon: SOKRATES' FORSVARSTALE (=Apologien i bogen KEND DIG SELV)
Lysias: FORSVARSTALE I SAGEN OM DRABET PÅ ERATOSTHENES
Homer: ODYSSEEN IX (dvs.9.sang af pågældende digt)
Platon: EUTYPHRON
Thukydid: MELOSMASSAKREN
Vergil: AENEIDEN II (=2.sang af pågældende digt)
Euripides: KVINDERNE FRA TROJA
Platon: SOKRATES' FORSVARSTALE (=Apologien i bogen KEND DIG SELV)
Lysias: FORSVARSTALE I SAGEN OM DRABET PÅ ERATOSTHENES
Homer: ODYSSEEN IX (dvs.9.sang af pågældende digt)
Platon: EUTYPHRON
Thukydid: MELOSMASSAKREN
Vergil: AENEIDEN II (=2.sang af pågældende digt)
Skriv et svar til: Lysias, perspektiv?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
