Studievejledning

Eksamensberening & HA-Almen !

22. juni 2007 af bent_123 (Slettet)
Hej Alle !

Jeg har lige to spg.

1. Vi er mange af os snart færdige med eksamen. JEg går selv på HHX, og sidder iøjeblikket og prøver at regne med gennemsnit, via denne simulator: http://www.silkehs.dk/eksamen2005.asp . Spørgsmålet er, om nogle at jeg kan regne ud, om den tager hensyn til, at man får ganget sit snit med 1,03 hvis man har 3 højniveau fag ???

2. Et spørgsmål som ingen af jer nok ikke har det direkte svar på :) - jeg søger ind på CBS, handelshøjskolen i kbh på HA-Almen, her istarten af juli, hvor snittet er 8,4 for direkte adgang og 7,9 for standby. Jeg har et snit på 8,4 eller 8,5 og i den forbindelse vil jeg høre, om der er nogle der har hørt, om snittet vil falde eller stige i år, og om I tror jeg vil kunne komme ind, ihvertfald på en standbyplads, med de snit jeg har ???

Håber i kan hjælpe.

mvh.
bent

Svar #1
22. juni 2007 af bent_123 (Slettet)

Jeg har fået svar på etteren :)

Så er det kun nummer 2 !

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juni 2007 af allan_sim

#0.
Adgangskvotienten afhænger af gennemsnittet for dem der ansøger. Man kan derfor ikke sige noget om det, før ansøgningerne er i hus.

Svar #3
22. juni 2007 af bent_123 (Slettet)

Ok, jeg har lige fået at vide, at hvis man har den gamle karakterskala, så bliver den opregnet til den nye skala fra i år af. Er der nogle fordele og ulemper ved det ???

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. juni 2007 af Jepaan (Slettet)

Der er vist primært fordele, hvis ens gennemsnit er meget højt i forvejen. Burde ikke gøre den store forskel, da det jo alligevel gælder alle som søger ind.

Skriv et svar til: Eksamensberening & HA-Almen !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.