Studievejledning
Erstatningstimer
24. juni 2007 af
Fantasy (Slettet)
Gives der erstatningstimer på jeres gymnasium?
Er der nogen som ved, hvorvidt et gymnasium er pligtig til at give erstatningstimer? skal der evt. være specielle forhold, som gør sig gældende?
Er der nogen som ved, hvorvidt et gymnasium er pligtig til at give erstatningstimer? skal der evt. være specielle forhold, som gør sig gældende?
Svar #1
24. juni 2007 af SomeOneMore (Slettet)
hvad skal du dog bruge erstatningstimer til?
En time mindre skole = En time mere til arbejde = En time flere penge = En time mere øl = En time længere tømmermænd 8¬P
En time mindre skole = En time mere til arbejde = En time flere penge = En time mere øl = En time længere tømmermænd 8¬P
Svar #2
24. juni 2007 af Fantasy (Slettet)
Hihi, sådan kan man jo også se på det.
Hmm tænkte måske en time mere skole to timer mindre hjemmearbejde tre gange bedre forberedt til eksamen, det skulle gerne medføre en bedre karakter til eksamen, så ...
Hmm tænkte måske en time mere skole to timer mindre hjemmearbejde tre gange bedre forberedt til eksamen, det skulle gerne medføre en bedre karakter til eksamen, så ...
Skriv et svar til: Erstatningstimer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
