Andre fag
1/3 karakter
24. juni 2007 af
Brittten (Slettet)
Hej!
Jeg fik 7 sidste år i skriftlig engelsk, og 8 i år. Den sidste år tæller 1/3...
Hvordan regner man det ud???
Og hvordan regner jeg det sammen med resten af mine karakterer?
Hej!
Jeg fik 7 sidste år i skriftlig engelsk, og 8 i år. Den sidste år tæller 1/3...
Hvordan regner man det ud???
Og hvordan regner jeg det sammen med resten af mine karakterer?
Svar #1
24. juni 2007 af sveegaard (Slettet)
Som eksempel kan jeg tage matematik A for mit vedkommende:
På B-niveau tæller karakteren 0,25, hvis man har A-niveau, som så tæller 0,5.
Har jeg fx. fået 11 i mat B, men 10 i mat A bliver min karakter:
(11*0,25+10*0,50)/(0,25+0,50) = 10,33
På B-niveau tæller karakteren 0,25, hvis man har A-niveau, som så tæller 0,5.
Har jeg fx. fået 11 i mat B, men 10 i mat A bliver min karakter:
(11*0,25+10*0,50)/(0,25+0,50) = 10,33
Svar #2
24. juni 2007 af bassihund (Slettet)
Din samlede karakter vil i dette tilfælde blive 8 idet:
7 + 8 + 8 = 23
23/3 = 7,66, som rundes op til 8!
7 + 8 + 8 = 23
23/3 = 7,66, som rundes op til 8!
Skriv et svar til: 1/3 karakter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
