Oldtidskundskab
Udtalelse - "Moira"
25. juni 2007 af
Charls88 (Slettet)
Hej, jeg er ret meget i tvivl om hvordan man udtaler skæbnesgudinderne "Moira" er det bare møjra eller? Det synes jeg sjovt nok lyder lidt dumt ;) vil også gerne vide hvad de hedder i flertal; moiraerne..?
Svar #1
25. juni 2007 af MiaMette (Slettet)
Skæbne= moira
Skæbnesguderne = moirerne
Jo, det udtales møjra/møjrerne... er jeg blevet fortalt :)
Skæbnesguderne = moirerne
Jo, det udtales møjra/møjrerne... er jeg blevet fortalt :)
Skriv et svar til: Udtalelse - "Moira"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
