Teknologi

2.G Teknologi projekt

18. august 2007 af Einstein_15 (Slettet)
Hejsa

Vi har fået følgende overemne i teknologi:

"Når kroppen skal hjælpes"

Mulighederne er mangfoldige, og man kan alt fra, at hjælpe handicappede til at afhjælpe fedme.

Her er problemet:

Min gruppe og jeg, har på trods af en brainstorm, endnu ikke kommet på et ordentligt emne. Grunden hertil er, at vi ikke rigtige ser os selv for værende kompentente til el-laboratoriet ej heller mekanik. Dvs. vi satser på noger proces teknik.

Er der en der kan komme med nogle ideer til et projekt?

På forhånd tak..

Brugbart svar (3)

Svar #1
03. november 2007 af marc.mtk (Slettet)

I kunne for eksempel skrive om psykiske sygdomme, såsom depression eller bipolaritet, hvor kroppen (hjernen) har stærkt brug for hjælp:

til proces kunne man vælge at forfølge diverse psykofarmaka, det må man vist gerne selv lave, hvis man da er tidligt ude og får tilladelse (og så det lidt fedt at blære sig med bagefter :P). Eller i medie-"laboratoriet" kunne man køre en opdragelseskampagne om at vi skal behandle hinanden bedre og være mere opmærksomme på stresssymptomer.

I kunne selvfølgelig også prøve at vende emnet helt om og begynde at snakke om doping. Fra min egen HTX tid ved jeg at det altid er sjovest at lave noget de andre ikke lige havde tænkt på.

Med venlig hilsen :)

PS: Et godt trick til brainstormen, prøv at vende jeres idéer om, så de bliver modsatte, det kan være ret sjovt og nogle gange meget mere interresant.

Skriv et svar til: 2.G Teknologi projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.