Andre fag
matematikhjælp, differentering
13. maj 2004 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogle der kan hjælpe med at differentere følgende funktion.
A(V)=30*15*cos(v-90)+15^2*sin(v-90)*cos(v-90)
På forhånd tak!
A(V)=30*15*cos(v-90)+15^2*sin(v-90)*cos(v-90)
På forhånd tak!
Jo. Du skal bruge at:
(f*g)' = f'*g+f*g'
(f+g)' = f' + g'
og så skal du bruge kædereglen på cos og sin funktionerne. (søg i forum)
(f*g)' = f'*g+f*g'
(f+g)' = f' + g'
og så skal du bruge kædereglen på cos og sin funktionerne. (søg i forum)
Svar #2
13. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)
A(V)=30*15cos(v-90)+15^2sin(v-90)*cos(v-90) <=>
A(V)=450cos(90-v)+225(-sin(90-v))cos(90-v) <- se enhedscirklen <=>
A(V)=450sinv+225(-cosv)(sinv)
A(V)=450cos(90-v)+225(-sin(90-v))cos(90-v) <- se enhedscirklen <=>
A(V)=450sinv+225(-cosv)(sinv)
Skriv et svar til: matematikhjælp, differentering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
