Engelsk

Datid til nutid

16. september 2007 af mis90 (Slettet)
Er det rigtigt? .. Og de ord jeg ikke har skrevet, ved jeg ikke hvad hedder på nutid, nogle der vil hjælpe?
Datid til nutid :

Was born = is born
became = is
weren't = isn't
weren't allowed = isn't allowed
Coul'nt = can't
wasn't = isn't
made =
listened = listen
told = tells
had = has
helped = help
said = says
hated = hate
arrested = arrest
put =
got = get
continued =
had = has
bombed = bomb
burned = burn
marched = marc
protested = protest
called = call
brought =
rode = ride
skated = skate
walked = walk
heard = hear
recieved = recieve
worked = work
spoke = speek
led = leed
shoot =
died =

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2007 af josemaria (Slettet)

Became bliver ikke til "is not". Det bliver til become. Put bliver til put, da de hedder det samme i både datid og nutid. Continued bliver til continue.
Marched= march. Shoot er allerede i nutid. died= die. Sig mig, har du ikke en ordbog? :P

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2007 af josemaria (Slettet)

Eller? Der var måske lidt dumt spurgt. Glemte lige at ordbøger som regel kun har infinitiv endelser, når det gælder verber :D

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

Was born = is born
became = become/becomes
weren't = aren't
weren't allowed = aren't allowed
Couln't = can't
wasn't = isn't
made = make/makes
listened = listen/listens
told = tell/tells
had = has/have
helped = help/helps
said = says/say
hated = hate/hates
arrested = arrest/arrests
put = put/puts
got = get/gets
continued = continue
had = has/have
bombed = bomb/bombs
burned = burn/burns
marched = march/marches
protested = protest/protests
called = call/calls
brought = buy/buys
rode = ride/rides
skated = skate/skates
walked = walk/walks
heard = hear/hears
recieved = recieve/receives
worked = work/works
spoke = speek/speeks
led = leed/leeds
shot = shoot/shoots
died = die/dies

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

continued = continue/continues

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2007 af josemaria (Slettet)

Tror at du kom til at misforstå "Brought" Zeta. Brought er datid af "Bring", og ikke "buy" Altså:
Bought=buy
Brought=bring

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

A pleasant tool: http://www.verbix.com

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

#5.
My bad. Det overså jeg.

Skriv et svar til: Datid til nutid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.