Engelsk
Forskel på sætning
28. oktober 2007 af
Hans Jensen123 (Slettet)
Nogen der kan give mig en lang og præcis forklaring af forskellen på de her to sætninger:
A) The man in the yellow car stopped drinking beer a while ago.
B) The man in the yellow car stopped to drink a beer while ago.
På forhånd tak.
A) The man in the yellow car stopped drinking beer a while ago.
B) The man in the yellow car stopped to drink a beer while ago.
På forhånd tak.
Svar #1
28. oktober 2007 af Katrine (Slettet)
De to sætninger har forskellige betydninger.
Sætning A betyder: Manden i den gule bil stoppede med at drikke øl et stykke tid siden.
Sætning B betyder: Manden i den gule bil stoppede for at drikke en øl for et stykke tid siden.
stopped drinking = holdt op med at drikke
stopped to drink = stoppede for at drikke
Sætning A betyder: Manden i den gule bil stoppede med at drikke øl et stykke tid siden.
Sætning B betyder: Manden i den gule bil stoppede for at drikke en øl for et stykke tid siden.
stopped drinking = holdt op med at drikke
stopped to drink = stoppede for at drikke
Skriv et svar til: Forskel på sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
