Samfundsfag
Redegør/Diskutér
07. november 2007 af
amir (Slettet)
er der nogen der kan forklare mig hvad det er jeg så skal? For en redegørelse er vel ikke et referat?
og diskussion ? hvad gør jeg :(
hjææææææælp
og diskussion ? hvad gør jeg :(
hjææææææælp
Svar #1
07. november 2007 af JuMMe^ (Slettet)
At gøre rede for noget = Altså du skal finde de væsentlige hovedsynspunkter.
Diskussion = Diskuter de væsentlige hovedsynspunkter.
Diskussion = Diskuter de væsentlige hovedsynspunkter.
Skriv et svar til: Redegør/Diskutér
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
