Andre fag

gennemlæsning af hovedopgave

02. juni 2004 af Katrine (Slettet)
Hej,

Jeg afleverede hovedopgave den 26. maj, og jeg skal op og forsvare den d. 14. Men jeg er meget meget meget usikker på, om min opgave i det hele taget kan bestå. Så jeg vil høre, om der er en venlig sjæl, der gad læse omgaven igennem (50 sider) og komme med sit bud på, om den ligger til et 6-tal eller over. Puha jeg har det helt dårligt med den opgave, så det er ikke rart :-/
Den handler om eksport til Norge.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2004 af Kandi (Slettet)

Harj Katrine.

ka se du læser til markedsføringsøkonom...
Det gør min storebror nemlig også, så hvis du vil, kan du sende den til mig så vil min bror garanteret læse den igennem...

Kun et problem han er nemlig ude at rejse nu, men ska nok sende den til ham alligevel... Håber bare han tjekker sin mail :)

[email protected]

Svar #2
02. juni 2004 af Katrine (Slettet)

Hej Kandi. Jeg vil helst ikke være til besvær, og hvis han er ude og rejse skal han da ikke bruge tiden på det :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2012 af hjælpmig! (Slettet)

Hej allesammen,

jeg står præcis i samme situation som Katrine gjorde. Jeg er også meget meget usikker på, om min opgave overhovedet kan bestå. Så ligesom Katrine håber jeg, at der er nogen, der har lyst til at læse min opgave på 49 sider (ekslusiv billag) igennem. Den eneste forskel er bare, at jeg læser finansøkonomi. Jeg afleverede min hovedopgave d. 1 februar, og skal op og forsvare den til en mundtil eksamen d. 23 feb. 

Jeg er virkelig virkelig nervøs mht. opgaven :/  er der er nogen der vil vide mere om opgaven og/eller læse den igennem, så plz skriv til mig i min indbakke!! jeg håber virkelig der er nogen der kan og vil hjælpe!! 

 

På forhand mange tak! 


Skriv et svar til: gennemlæsning af hovedopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.