Fransk
HASTERR til i morgen
09. december 2007 af
sarah94 (Slettet)
Hej jeg har skrevet en fransk resume til en tekst.Kan i rette den ?
tak
Aysha
Le texte parle du un fille,qui s'appele Aysha.
Dans un accidemt Aysha a le bassin fracture.
Le ami du Aysha,stephane va voir Aysha tous les jours a l'hopital,et c'est Aysha tres heureux du.
Si vous parliez de l'ecole,les adprends speciel du le nouveau prof de francais, et les autres.
Aysha aime Stephane et stephane aime aussi Aysha.
tak
Aysha
Le texte parle du un fille,qui s'appele Aysha.
Dans un accidemt Aysha a le bassin fracture.
Le ami du Aysha,stephane va voir Aysha tous les jours a l'hopital,et c'est Aysha tres heureux du.
Si vous parliez de l'ecole,les adprends speciel du le nouveau prof de francais, et les autres.
Aysha aime Stephane et stephane aime aussi Aysha.
Svar #1
09. december 2007 af akadina (Slettet)
Jeg har et par forslag til ændringer:
Linie 1 : Fille er hunkøn, derfor hedder det UNE fille.
Linie 1 : du + une = d'une
Linie 1 : Der er 2 l'er i s'appelle
Linie 2 : uheld = accident
Linie 3 : "Le ami" trækkes sammen til l'ami (med e på hvis Stephane er et pigenavn?)
Jeg kan ikke rette alle fejl da jeg kun haft fransk i 1½ år. Jeg er sikker på at man ikke kan sige "et c'est Aysha tres heureux du" Men jeg ved ikke lige hvordan man siger det rigtigt, prøv evt. at omformulere det til noget i stil med "og dette gør Aysha meget glad".
Akadina
Linie 1 : Fille er hunkøn, derfor hedder det UNE fille.
Linie 1 : du + une = d'une
Linie 1 : Der er 2 l'er i s'appelle
Linie 2 : uheld = accident
Linie 3 : "Le ami" trækkes sammen til l'ami (med e på hvis Stephane er et pigenavn?)
Jeg kan ikke rette alle fejl da jeg kun haft fransk i 1½ år. Jeg er sikker på at man ikke kan sige "et c'est Aysha tres heureux du" Men jeg ved ikke lige hvordan man siger det rigtigt, prøv evt. at omformulere det til noget i stil med "og dette gør Aysha meget glad".
Akadina
Svar #2
09. december 2007 af Pierre (Slettet)
Le texte parle d' une fille qui s'appelle Aysha.
Dans un accidemt Aysha a le bassin fracturé.
L'ami du Aysha, Stéphane, va voir Aysha tous les jours à l'hôpital,et Aysha est tres heureuse de sa visite.
(Si vous parliez de l'ecole,les adprends speciel du le nouveau prof de francais, et les autres.) jeg forstår ikke
Aysha aime Stephane et Stphane aime aussi Aysha.´
Amitiés
Pierre
Dans un accidemt Aysha a le bassin fracturé.
L'ami du Aysha, Stéphane, va voir Aysha tous les jours à l'hôpital,et Aysha est tres heureuse de sa visite.
(Si vous parliez de l'ecole,les adprends speciel du le nouveau prof de francais, et les autres.) jeg forstår ikke
Aysha aime Stephane et Stphane aime aussi Aysha.´
Amitiés
Pierre
Skriv et svar til: HASTERR til i morgen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
