Engelsk
blev sendt?
09. december 2007 af
Kloge (Slettet)
Heej..
Jeg sidder lige og laver en opgave og kan ikk huske hvordan man siger "blev sendt" (til Amerika) på engelsk?
Håber nogen gider at svare hurtigst muligt..
Jeg sidder lige og laver en opgave og kan ikk huske hvordan man siger "blev sendt" (til Amerika) på engelsk?
Håber nogen gider at svare hurtigst muligt..
Svar #1
09. december 2007 af josemaria (Slettet)
sende verb1 = send*; ~ bud efter = send* for; ~ hjem = (fra skole) dismiss, send* home; ~ rundt = pass round; ~ tilbage = return; ~ videre = pass on, forward2 = (om post) mail, post3 = (radio, tv) broadcast* d programmet blev sendt kl. 20.154 = transmit (fx elektriske signaler)
Hvad er det der bliver sendt?
Hvad er det der bliver sendt?
Svar #2
09. december 2007 af Da-ted (Slettet)
was/were sent to america er en mulighed, men være dejligt hvis du kom med sammenhængen ,eg. den sætning som det skal stå i
Svar #4
09. december 2007 af derian (Slettet)
Many slaves are sent to america.
-
Many slaves were sent to america.
-
Many slaves were sent to america.
Skriv et svar til: blev sendt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
