Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
Løsning af differentialligning
14. december 2007 af
Rikkelild (Slettet)
Hejza...
Jeg har lidt problemer med at finde ud af, hvilken metode man bruger for at komme fra differentialligningen
(1/(b-a))*((dy/(a-y))-(dy/(b-y))=kdx
til løsningen
(1/(b-a)*ln((a(b-y))/(b(a-y)))=kx
Det ville virkelig være en stor hjælp
Hilsen Rikke L
Jeg har lidt problemer med at finde ud af, hvilken metode man bruger for at komme fra differentialligningen
(1/(b-a))*((dy/(a-y))-(dy/(b-y))=kdx
til løsningen
(1/(b-a)*ln((a(b-y))/(b(a-y)))=kx
Det ville virkelig være en stor hjælp
Hilsen Rikke L
Skriv et svar til: Løsning af differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
