Studievejledning

ville det være dumt

16. december 2007 af Nacizane (Slettet)
Jeg er 20år og fylder 21 til maj. Tænker på at stoppe Hf 2.år nu også søge ind i HF et andet sted. I marts måned begynder man jo at søge ind igen..

Jeg har virkelig brug for pause..

efter 10. klasse gik jeg på hg . Jeg har fuldført hg. Derefter tog jeg 10.klasse i vuc fordi mine karaktere var ikke godt og det kunne ikke få mig ind i HF. Men 10.klassen i vuc endte med 8-9-10 taller som jeg blev meget glad for. Jeg ved ikke hvorfor men forsætteede i vuc Hf. Og jeg har bare ikke været glad for det..


Altså vil det være skørt at holde op? en pause i 8måned ville det være dumt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2007 af Tillan (Slettet)

Jeg syns det ville at skyde dig selv i foden.
Se dig at blive færdig, og brug de sidste 8 måneder af skolen på at finde ud af hvad du vil med dit liv og vil når du er færdig.

Har du overvejet bare at flytte skole, hvis du ikke er glad for det der hvor du er, for det gør det hele jo lidt nemmere, hvis man kan g i skole og være glad, ikke?

men syns i hvert fald du skal tage de sidste 8 måneder, og så være stolt af dig selv når du er færdig. så har du en masse forskellig uddannelse bag dig, og starte på en frisk, med måske det du interresere dig for og gerne vil.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2007 af janko (Slettet)

Det er et spørgsmål du må gøre på med dig selv.

- Hvad er dine fremtidsplaner: har du brug for en hf-eksamen?
Jeg mener nu, at det altid er godt at have en sådan studetereksamen i baghånden, men ser du ikke, at du i din kommende fremtid får brug for det, så hvorfor fortsætte 8 mdr. endnu?

MEN DERIMOD, tænk på at du allerede har fuldført et år og er halvejs med det andet år, så hvorfor ikke fuldfører og derefter tage dig en pause, hvor du hviler og overvejer hvad du vil bruge din eksamen til?

.

Skriv et svar til: ville det være dumt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.