Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
beregning af moms
06. januar 2008 af
meross (Slettet)
hvordan beregner man købsmoms og salgsmoms
please hjælp
please hjælp
Svar #1
06. januar 2008 af Peden (Slettet)
Eksempel:
En virksomhed køber for 1.000 kr varer af en producent.
Købsmomsen er 1.000 kr * 0,25 = 250 kr
Virksomheden sælger derefter de samme varer for 4.000 kr til en privat person. Salgsmomsen er 4.000 * 0,25 = 1000 kr.
Samlet set skylder de Skat: 1.000 kr - 250 kr = 750kr.
Var det det du ledte efter?
En virksomhed køber for 1.000 kr varer af en producent.
Købsmomsen er 1.000 kr * 0,25 = 250 kr
Virksomheden sælger derefter de samme varer for 4.000 kr til en privat person. Salgsmomsen er 4.000 * 0,25 = 1000 kr.
Samlet set skylder de Skat: 1.000 kr - 250 kr = 750kr.
Var det det du ledte efter?
Svar #2
06. januar 2008 af Cas_sen (Slettet)
Maria,
Nu må du lige spænde kysen lidt, du har fået hjælp til ovenstående her:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=450393
Du kan ikke regne med seriøs hjælp, hvis du ikke selv er seriøs omkring brugen af forummet.
Nu må du lige spænde kysen lidt, du har fået hjælp til ovenstående her:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=450393
Du kan ikke regne med seriøs hjælp, hvis du ikke selv er seriøs omkring brugen af forummet.
Skriv et svar til: beregning af moms
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
