Engelsk
betydning af ordene?
08. januar 2008 af
nåna (Slettet)
Hvad betyder disse ord på Dansk? Nogen der kan hjælpe.
Purged of
Inhibition
Connotation
Amendment
Frontier
Irrespective of
Purged of
Inhibition
Connotation
Amendment
Frontier
Irrespective of
Svar #1
08. januar 2008 af Da-ted (Slettet)
Purged of "et eller andet" er udrenset... Fx politisk udrensning.
Inhibition = hindring
Connotation = medbetydning/bibetydning Altså fx er hund, køter og vovse alle forskellige konnotationer eller bibetydninger.
Amendment kan betyde mange ting. Som regel er det dog et lovtillæg som kendt fra den amerikanske grundlov osv.. Men betyder vist bare ændring eller udbedring.
Frontier = grænse... Snakker vi "The Frontier" er det den gamle kolonisationsgrænsen i USA (tænk David Crockett)
Irrespective of = uden hensyn til .... eller trods ....
Men vil da tro de står i ordbogen?
Inhibition = hindring
Connotation = medbetydning/bibetydning Altså fx er hund, køter og vovse alle forskellige konnotationer eller bibetydninger.
Amendment kan betyde mange ting. Som regel er det dog et lovtillæg som kendt fra den amerikanske grundlov osv.. Men betyder vist bare ændring eller udbedring.
Frontier = grænse... Snakker vi "The Frontier" er det den gamle kolonisationsgrænsen i USA (tænk David Crockett)
Irrespective of = uden hensyn til .... eller trods ....
Men vil da tro de står i ordbogen?
Skriv et svar til: betydning af ordene?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
