Engelsk
ups mig med tællelighed, glemte teksten
06. august 2004 af
sweety-pigen (Slettet)
Øvelse 5
We went to the office to ask if there was any news from our boss in England. We needed some information about the work we should do. Especially we needed two information and we had waited for them quit long time. We were also hoping that they had sent us some money, which was necessary if we should make good progresses. Among other things we needed a new car, when the old one was spoiled by a lightning, in a bad storm; it was a stroke of luck, that there at that time hadn’t been anyone in the car.
We could possibly have borrow the money here, when/because we needed them so hard, but you have to pay many interests at bank loans here in this country and the few businesses we had made with the local people had not been encouraging.
We went to the office to ask if there was any news from our boss in England. We needed some information about the work we should do. Especially we needed two information and we had waited for them quit long time. We were also hoping that they had sent us some money, which was necessary if we should make good progresses. Among other things we needed a new car, when the old one was spoiled by a lightning, in a bad storm; it was a stroke of luck, that there at that time hadn’t been anyone in the car.
We could possibly have borrow the money here, when/because we needed them so hard, but you have to pay many interests at bank loans here in this country and the few businesses we had made with the local people had not been encouraging.
Svar #1
06. august 2004 af Fingersen (Slettet)
two information = two pieces of...
waited for them... = waited for them for quite some time/quite a long time.
progress. Progresses = skrider frem
when = because
ikke komma foran that
hadn't = had not
borrow = borrowed
them = it
many interests = a lot in interest on bank loans
here in this country = bare in this country
waited for them... = waited for them for quite some time/quite a long time.
progress. Progresses = skrider frem
when = because
ikke komma foran that
hadn't = had not
borrow = borrowed
them = it
many interests = a lot in interest on bank loans
here in this country = bare in this country
Skriv et svar til: ups mig med tællelighed, glemte teksten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
