Samfundsfag

Socialisation og identitet i det senmoderne

22. januar 2008 af Josex (Slettet)
Hej :)

Jeg skal til at skrive studieretningsprojekt om "Socialisation og identitet i det senmoderne" - de fag der indgår er samfundsfag og engelsk, man må også gerne inddrage mediefag.
Jeg er lidt på bar bund omkring hvordan jeg skal gribe det an. Vi er i gang med emnet Socialisation og identitet i det senmoderne skal vi sideløbende med dette arbejde skal I overveje problemstillinger i tilknytning til emnet og søge supplerende materiale, der kan fungere som casemateriale.

Er der nogle der kan komme med idéer. Jeg ville blive overlykkelig :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2008 af mads_sponk (Slettet)

hey.

måske jeg ikke har forstået dig rigtig, men hvis,

så tror Jeg vil starte med at finde en svag gruppe og en stærk gruppe og sammenligne dem på forskellige måder, hvor er forskellene og hvem er rollemodellerne. uligheder og ligheder. Nu er jeg grov men Fx Gellerup og Risskov, det er ikke for at svine nogen, det er en kendsgerning.

Ellers bare en udsat gruppe eventuelt en gruppe der får meget medie lys, dem er der tit meget stof omkring. Helt personligt vil jeg måske vælge franske unge i forstæderne og undersøge dem, og deres adfær.


hertfal en ting du skal gøre er at låne bogen "ungdomssociologi" udgevet af columbus, skrevet af Mogens Nygaard Christoffersen + 2 andre. den er super fed, der står rigtig meget om social arv, kriminalitet, stofmisbrug og penge ja og meget mere.. alt omkring ungdomssociologi..


go vind fra mads,da

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2008 af casparado (Slettet)

Der er faktisk en forsker på Århus universitet, som lige har udgivet en bog omkring, hvordan film afspejler sociale forhold i samfundet. Hvis det er noget som har din interesse kan jeg lige støve titlen op. Kan ikke rigtig se andre måder at inddrage mediefag på? Det er ret svært, men virkelig flot hvis det lykkedes.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2008 af Viggi (Slettet)

Fight Club man!!! se nu Fight Club.. indeholder det hele..


Skriv et svar til: Socialisation og identitet i det senmoderne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.