Spansk
talene?
24. januar 2008 af
ilubabs (Slettet)
hejsa, ..
jeg vil gerne lære spansk er der nogen der kan starte med at fortælle mig hvordan jeg siger tallene fra 1-20
og hvordan man siger
: jeg hedder Nanna.
: jeg er 14 år gammel
: Jeg elsker dig
: jeg savner dig.
& kender i en god lære måde uden lære?
jeg vil gerne lære spansk er der nogen der kan starte med at fortælle mig hvordan jeg siger tallene fra 1-20
og hvordan man siger
: jeg hedder Nanna.
: jeg er 14 år gammel
: Jeg elsker dig
: jeg savner dig.
& kender i en god lære måde uden lære?
Svar #1
24. januar 2008 af elgaardd (Slettet)
0 = Cero
1 = Uno
2 = Dos
3 = Dres
4 = Cuatro
5 = Cinco
6 = Seis
7 = Siete
8 = Ocho
9 = Nueve
10 = Diez
11 = once
12 = Doce
13 = Trece
14 = Catorce
15 = Quince
16 = Dieciséis
17 = Diecisiete
18 = Dieciocho
19 = Diecinueve
20 = Veinte
Yo me llamo Nanna
Tengo cartorce años
1 = Uno
2 = Dos
3 = Dres
4 = Cuatro
5 = Cinco
6 = Seis
7 = Siete
8 = Ocho
9 = Nueve
10 = Diez
11 = once
12 = Doce
13 = Trece
14 = Catorce
15 = Quince
16 = Dieciséis
17 = Diecisiete
18 = Dieciocho
19 = Diecinueve
20 = Veinte
Yo me llamo Nanna
Tengo cartorce años
Svar #2
24. januar 2008 af Duffy
Jeg elsker dig = te quiero / te amo / me gustas tú.
jeg savner dig = te echo de menos / te extraño .
jeg savner dig = te echo de menos / te extraño .
Svar #5
25. januar 2008 af ilubabs (Slettet)
hvordan siger man:
hvad hedder du
hvor gammel er du
hvor bor du
jeg går en tur
jeg har en hund
har du dyr?
tal.
hvad hedder du
hvor gammel er du
hvor bor du
jeg går en tur
jeg har en hund
har du dyr?
tal.
Skriv et svar til: talene?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
