Latin
Elsket for evigt
06. februar 2008 af
Merichs (Slettet)
Vil meget gerne ha hjælp til at få oversat teksten: Elsket for evigt
til latin. Det skal bruges til minde om min lille niece der døde i december.
til latin. Det skal bruges til minde om min lille niece der døde i december.
Svar #1
06. februar 2008 af meow (Slettet)
"Aeternaliter amata" = "elsket for evigt"
eller evt "Semper amata" = "elsket altid"
eller evt "Semper amata" = "elsket altid"
Skriv et svar til: Elsket for evigt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
