Latin

hjælp til syntaktisk analyse latin c

17. januar 2021 af mestermanden - Niveau: C-niveau

hej jeg skal lave syntaktisk analyse til digtet catul 75 kan ikke finde ud af det.

hovedsætning (1) = huc est mens deducta tua mea, lesbia, culpa

hovedsætning (2) = atiqu ita se officio perdidit ipsa suo

ledsætning (1) ( lægger sig adverbielt til hovedsætning 2) = ut iam nec bene velle queat tibi

ledsætning (2) (lægger sig adverbielt til ledsætning 1) = si optima fias

teksten på dansk:

så lang ude er det med min sjæl, lesbia forført ad dig, 

så syg har al min gode vilje for dig gjort den,

at jeg kan ikke længere' holde rigtigt af dig

selv hvis du var perfekt


Skriv et svar til: hjælp til syntaktisk analyse latin c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.