Engelsk
Kommentar !! ER DER FEJL?
07. februar 2008 af
Nada3rb (Slettet)
Er der fejl i teksten?
Why do parents at nearly every school shooting say they “never thought it would happen here”?
It is because many of them float their children off to school in a bubble, grateful to live in a wholesome town. Sometimes we have to expect that everything could be happening any time and everywhere. Santee Mayor Randy Voepel declared – “and unwilling to admit that the danger could follow us no matter where we go”.
According to the article, what do school shooting and plane crashes have in common?
The in common between the school shooting and in the plane crashes is when civilians’ people die. Nobody knows if there would happen something in planes. They only think that everything would be all right, even it is not. And it is the same with school shooting; only the “killer” knows that something terrible would be happen to some of the pupils in the school.
Consequently, the in common between them could also be that these situations could happen accidentally. The plane crashes and the school shooting evoke the primitive fears.
H Æ L P !!
Why do parents at nearly every school shooting say they “never thought it would happen here”?
It is because many of them float their children off to school in a bubble, grateful to live in a wholesome town. Sometimes we have to expect that everything could be happening any time and everywhere. Santee Mayor Randy Voepel declared – “and unwilling to admit that the danger could follow us no matter where we go”.
According to the article, what do school shooting and plane crashes have in common?
The in common between the school shooting and in the plane crashes is when civilians’ people die. Nobody knows if there would happen something in planes. They only think that everything would be all right, even it is not. And it is the same with school shooting; only the “killer” knows that something terrible would be happen to some of the pupils in the school.
Consequently, the in common between them could also be that these situations could happen accidentally. The plane crashes and the school shooting evoke the primitive fears.
H Æ L P !!
Svar #1
07. februar 2008 af Isomorphician
Ja der er fejl.
in common = common thing
the school shooting = school shootings
the plane crashes = plane crashes
civilians' people die = civilians / innocent people die
Nobody.... = Nobody knows if anything will happen on planes.
would = will
even it is not = even if it is not
school shooting = school shootings
would be happen = will happen
the in common = the common thing
The plane crashes = Plane crashes
the school shooting = school shootings
in common = common thing
the school shooting = school shootings
the plane crashes = plane crashes
civilians' people die = civilians / innocent people die
Nobody.... = Nobody knows if anything will happen on planes.
would = will
even it is not = even if it is not
school shooting = school shootings
would be happen = will happen
the in common = the common thing
The plane crashes = Plane crashes
the school shooting = school shootings
Skriv et svar til: Kommentar !! ER DER FEJL?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
