Engelsk
Hjælp til grammatiske fejl
14. februar 2008 af
S.K. (Slettet)
Hej alle:)
Jeg har forsøgt mig med en fri stil i engelsk, men er ikke særlig god til engelsk grammatik..
Ville derfor høre om der var nogle der bare gad bruge 5 min på at skimte de værste grammatik fejl igennem?
På forhånd tusind tak:)
I am a lonely man. My wife has left me for eight years ago. I remember the day as it was yesterday. I came home from work and then I found my wife in bed with another man. I cried for days, my heart was totally broken.
It was very hard to understand why she suddenly was together with another man.
There were many questions in my head, and there still is, particularly because our relationship was so perfect in my eyes.
We enjoyed each other’s company, and went often out for dinner. I would never get the answer why she was together with that man; the questions would always follow me.
Today I am a 40 years old lonely man. I have no kids, no wife, only a few friends. I went oft to the restaurant where me and my earlier wife normally came, when we went out for dinner. I am sitting at the same table, drinking the same wine, and eating the same course, as we used to do. Then I imagined how my life would be if we still was together.
I would never find a new woman; just the thought of a new woman would make me sick. I do not know exactly why, but I think it is the fear to fall in love in a person again, and then to be crushed again. Finally I don’t want to be with another woman. She was the love of my life and will always be.
Jeg har forsøgt mig med en fri stil i engelsk, men er ikke særlig god til engelsk grammatik..
Ville derfor høre om der var nogle der bare gad bruge 5 min på at skimte de værste grammatik fejl igennem?
På forhånd tusind tak:)
I am a lonely man. My wife has left me for eight years ago. I remember the day as it was yesterday. I came home from work and then I found my wife in bed with another man. I cried for days, my heart was totally broken.
It was very hard to understand why she suddenly was together with another man.
There were many questions in my head, and there still is, particularly because our relationship was so perfect in my eyes.
We enjoyed each other’s company, and went often out for dinner. I would never get the answer why she was together with that man; the questions would always follow me.
Today I am a 40 years old lonely man. I have no kids, no wife, only a few friends. I went oft to the restaurant where me and my earlier wife normally came, when we went out for dinner. I am sitting at the same table, drinking the same wine, and eating the same course, as we used to do. Then I imagined how my life would be if we still was together.
I would never find a new woman; just the thought of a new woman would make me sick. I do not know exactly why, but I think it is the fear to fall in love in a person again, and then to be crushed again. Finally I don’t want to be with another woman. She was the love of my life and will always be.
Svar #1
14. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Mine bud på nogle rettelser. Forhåbenligt er det læseligt; men bare spørg, hvis du har spøgsmål.
I am a lonely man. My wife /has/ left me /for/ eight years ago. I remember /the/(that) day as it was yesterday. I came home from work and /then I/ found my wife in (our) bed with another man. I cried for days/,/(;) my heart was totally broken. It was very hard (for me) to understand why she suddenly was together with another man. /There were/(I had) many questions in my /head/(mind), and /there/(I) still /is/(have), particularly because(, in my eyes,) our relationship was so perfect/ in my eyes/.
We enjoyed each other’s company, and /went/(we) often (went) out for dinner. I /would/(will) never get /the answer/(to know) why she was together with that man; the questions /would/(will) always /follow/(stick with) me. Today(,) I am a 40(-)year/s/(-)old lonely man. I /have/(got) no kids, no wife, only a few friends. I /went oft to/(frequently go to) the restaurant where /me and /my earlier wife (and I) normally came, when we went out for dinner. I /am sitting/(sit) at the (exact) same table, drink/ing/ the same wine, and eat/ing/ the same course, as we used to do. /Then/ I imagine/d/ how my life would be if we still /was/(were) together.
I /would/(will) never find a new woman; just the thought of a new woman would make me sick. I do not know /exactly/ why, /but/(however,) I think it is the fear /to/(of) fall(ing) in love /in/(with) a person again, and then to be crushed (yet) again. Finally(,) I do/n’t/ (not) want to be with /another/(a new) woman. She was the love of my life and (she) will always be.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
I am a lonely man. My wife /has/ left me /for/ eight years ago. I remember /the/(that) day as it was yesterday. I came home from work and /then I/ found my wife in (our) bed with another man. I cried for days/,/(;) my heart was totally broken. It was very hard (for me) to understand why she suddenly was together with another man. /There were/(I had) many questions in my /head/(mind), and /there/(I) still /is/(have), particularly because(, in my eyes,) our relationship was so perfect/ in my eyes/.
We enjoyed each other’s company, and /went/(we) often (went) out for dinner. I /would/(will) never get /the answer/(to know) why she was together with that man; the questions /would/(will) always /follow/(stick with) me. Today(,) I am a 40(-)year/s/(-)old lonely man. I /have/(got) no kids, no wife, only a few friends. I /went oft to/(frequently go to) the restaurant where /me and /my earlier wife (and I) normally came, when we went out for dinner. I /am sitting/(sit) at the (exact) same table, drink/ing/ the same wine, and eat/ing/ the same course, as we used to do. /Then/ I imagine/d/ how my life would be if we still /was/(were) together.
I /would/(will) never find a new woman; just the thought of a new woman would make me sick. I do not know /exactly/ why, /but/(however,) I think it is the fear /to/(of) fall(ing) in love /in/(with) a person again, and then to be crushed (yet) again. Finally(,) I do/n’t/ (not) want to be with /another/(a new) woman. She was the love of my life and (she) will always be.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
Svar #2
14. februar 2008 af S.K. (Slettet)
Tusind tak for hjælpen, det var skam læseligt:) det var rart du gad at hjælpe mig...
Skriv et svar til: Hjælp til grammatiske fejl
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
