Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Regnskabsafslutning
28. februar 2008 af
anders1988 (Slettet)
Hej, er der nogen der ved hvordan man kontere (debitere og kreditere) ved følgende poster:
- Optalt råvarelager pr. 31/12 =xxx
- Optalt lager under fremstilling pr. 31/12 = xxx
- Optalt færdigvarelager pr. 31/12 = xxx
- Optalt råvarelager pr. 31/12 =xxx
- Optalt lager under fremstilling pr. 31/12 = xxx
- Optalt færdigvarelager pr. 31/12 = xxx
Svar #1
03. marts 2008 af Cas_sen (Slettet)
Du skal bogføre residualen mellem det der t.d. er bogført jf. afslutningsarket og hvad lageret er optalt til.
Med venlig hilsen
Casper, Virksomhedsøkonomi @ Studieportalen
Med venlig hilsen
Casper, Virksomhedsøkonomi @ Studieportalen
Skriv et svar til: Regnskabsafslutning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
