Almen studieforberedelse (AT)

Feedback på problemstillinger?

29. februar 2008 af ac.flem (Slettet)
Jeg skal i samfundsfag og dansk skrive om Fukuyama's teori om "historiens afslutning" og om det kan ses som e postmoderne vision.

Jeg har opstillet nogle problemstillinger og ville høre om der er nogle der vil kigge på dem og give noget feedback på dem ift. hvordan jeg har grebet det an ift. problemformuleringen..

Svar #1
29. februar 2008 af ac.flem (Slettet)

Mine problemstillinger er

1)
Hvordan mener Fukuyama verden ville se ud efter den kolde krig? Herunder vil jeg redegøre for teorien, undersøge hvilke forudsætninger, der ligger til grund for teorien og diskuterer hvilke huller man kan se i forhold til teorien?

2)
Hvad er hovedkernen i den moderne postmodernisme? Herunder vil jeg redegøre for den filosofiske baggrund (fokus på Lyotard) og undersøge hvordan postmoderniteten i hovedtræk adskiller sig fra det moderne.

3)
Hvordan kom postmodernismen til udtryk i litteraturen? Herunder vil jeg redegøre for nogle overordnede træk i litteraturen i 80erne og undersøge hvordan den filosofiske postmodernisme kom til udtryk bl.a. med udgangspunkt i Michael Strunge og Søren Ulrik Thomsen.

4)
Kan Fukuyama's teori ses som en postmodernistisk vision? Herunder vil jeg undersøge lighedspunkter mellem Fukuyama og postmodernisterne og på den baggrund diskutere om man kan betegne Fukuyama's teori som postmoderne.

Skriv et svar til: Feedback på problemstillinger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.