Engelsk

Kritik af synopsis

03. marts 2008 af testbruger (Slettet)
Hej

Ville være dejligt hvis en eller to ville give noget kritik på min synopsis, som omhandler doping!

Både indholdsmæssigt og grammatisk!

Introduction

What is wrong with doping? If so many athletes is using this illegal way to victory, then we should make it legal, or should we? This topic is very interesting in its way it has become a well known phenomenon/word among many ordinary people. The relevance for this topic is found in the quite recently Tour de France. In 2006 Floyd Landis, the winner, was found guilty in use of illegal supplements and his title was taken away. So the winner was therefore Óscar Pereiro. Advantage of illegal supplement is not at all a new phenomenon in professional cycling. There have been allegations of doping in Tour de France since the race began in 1903. At that time did the tour riders consume alcohol, among other substances, as a means of dulling the pain of competing in endurance cycling. Later on when the pharmaceutical industry was feeding the market with a various kind of new illegal supplements, did many tour riders see an option. Not only for something cool and fancy, but also an easy way to victory. "It existed, it has always existed," said the French reporter and author, Pierre Chany, who followed 49 Tours before his death in 1996. In the late 90’es did the evil doping monster for real showed its face. Scandal after scandal was in the media’s headlines.

Problem statement
In my problem statement I will try to cover some of the basics questions around doping. As future mentioned does a lot of ordinary people know the word doping, but what is doping really? Is there a particular group that uses doping? Why do they use doping?

Conclusion
Doping is an unfamiliar drug in the human organism that is forbidden according to WADA’S list that contains all illegal supplements. The use of some of these supplements, or the presence of those supplements in either urine- or blood sample. And use of methods to change the analysis results in a urine- or blood sample is forbidden. Doping is not only forbidden drugs that enter the human organism in some sort of way. Doping can also be a procedure that blurs the use of illegal drugs and other working methods that in its own can have a performance improvement effect. A forbidden working method is when you don’t direct use any forbidden drugs, but still achieves artificial improvement of the body’s performance capacity and competitiveness. It could for an example be blood doping.
There are many different reasons why people start doing doping. And either is there a clear profile typical doping- abuser. Doping is visible in every social class and among both sex and all ages. But typically it’s spotted among men’s that frequently is among the uses of exercise- and fitness centre, racing cyclists or athletes. In those disciplines there is a big demand on strength. It’s still possible to figure out some reasons that apparently are common among a large group of the users that has admitted their use of forbidden supplement trough out the last years.



Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2008 af Isomorphician

kan tage det første afsnit:
many athletes is = many athletes are
many ordinary people = the general public
the quite recently TDF = a recent TDF
Advantage of = Taking advantage of
supplement = supplements
at all = til sidst i sætningen
did the tour riders consume = tour riders consumed
means = mean
a various kind = various kinds
did many tour riders see = many tour riders saw
90'es = 90's
did the evil doping monster for real showed its face = the evil doping monster showed its face for real.
was = were

Svar #2
04. marts 2008 af testbruger (Slettet)

Please er der ikke nogen der kan tage resten, så ville den blive nice!!

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2008 af Isomorphician

Næste afsnit:
basics = basic
around = concerning
as future mentioned (???) = as previously mentioned
does = slettes
ordinary people = the general public

Svar #4
04. marts 2008 af testbruger (Slettet)

Bare det sidste afsnit, jeg ville blive overlykkelig:)

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2008 af Isomorphician

urine- = urine
. And = , and
improvement = enhancing
don't = do not
direct = directly
for an example = for example
doing doping = using doping
And either is there a clear profile typical doping- abuser = There is no typical profile for a doping abuser.
sex = sexes
it's = it is
men's = men
that frequently is among the uses of exercise- and fitness centre = that frequently uses fitness centres.
on strength = for strength

Svar #6
04. marts 2008 af testbruger (Slettet)

Mange tak for hjælpen!

Skriv et svar til: Kritik af synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.