Engelsk
5 sætninger!
06. marts 2008 af
887 (Slettet)
Falsk komparativ:
En der gider at se mine 5 sætninger igennem for fejl?
•The family settled down in a minor town in Midwest.
•Several times, he has been in trouble with the law. Even more than you have?
•The town, only hat a minor park and it was indeed smaller than most parks.
•He is a stupid fool, but he is a good businessperson.
•My father hat to sell his farm, and buy a smaller one, at the time he got older.
På forhånd tak!
En der gider at se mine 5 sætninger igennem for fejl?
•The family settled down in a minor town in Midwest.
•Several times, he has been in trouble with the law. Even more than you have?
•The town, only hat a minor park and it was indeed smaller than most parks.
•He is a stupid fool, but he is a good businessperson.
•My father hat to sell his farm, and buy a smaller one, at the time he got older.
På forhånd tak!
Svar #1
06. marts 2008 af Isomorphician
in Midwest = in the Midwest
hat = had
at the time = by the time
hat = had
at the time = by the time
Svar #2
06. marts 2008 af maqnz (Slettet)
He is a stupid fool, but he is a good businessperson.
Det kan du sige, men jeg ville foretrække at bruge:
He is a stupid fool, however he is a good businessperson.
Du kan også bruge:
He is a stupid fool, but a good businessperson
Sidste sætning, had ikke hat
Det kan du sige, men jeg ville foretrække at bruge:
He is a stupid fool, however he is a good businessperson.
Du kan også bruge:
He is a stupid fool, but a good businessperson
Sidste sætning, had ikke hat
Svar #3
22. marts 2008 af donkey_22 (Slettet)
The family settled down in a minor town in Midwest.
(Ser korrekt ud!)
•Several times, he has been in trouble with the law. Even more than you have?
(Lyder mærkeligt?) Hvad med: Several times has he been in trouble with the law. Even more than you have?
•The town, only hat a minor park and it was indeed smaller than most parks.
(The town had just one minor park and this was indeed smaller than other parks)
•He is a stupid fool, but he is a good businessperson.
(#2)
•My father hat to sell his farm, and buy a smaller one, at the time he got older.
(My father had to sell his farm and when he got old(er) he bought a smaller one.
- Påpeg endelig min rettelse, hvis jeg har kokset i den..
(Ser korrekt ud!)
•Several times, he has been in trouble with the law. Even more than you have?
(Lyder mærkeligt?) Hvad med: Several times has he been in trouble with the law. Even more than you have?
•The town, only hat a minor park and it was indeed smaller than most parks.
(The town had just one minor park and this was indeed smaller than other parks)
•He is a stupid fool, but he is a good businessperson.
(#2)
•My father hat to sell his farm, and buy a smaller one, at the time he got older.
(My father had to sell his farm and when he got old(er) he bought a smaller one.
- Påpeg endelig min rettelse, hvis jeg har kokset i den..
Skriv et svar til: 5 sætninger!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
