Studievejledning

13-skalaen/7-skalaen

09. marts 2008 af ciel (Slettet)
Hej, jeg går i 3.g nu, og i 1.g fik vi karakterer efter 13-skalaen. Hvordan bliver disse karakterer omregnet på eksamensbeviset?

er det bare som følgende:

12 = 11, 13
10 = 10
7 = 8, 9
4 = 7
02 = 6
00 = 03, 5
-3 = 00

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2008 af hackerjohn (Slettet)

Uha uha.. det burde det ikke.. for et 8 eller et 9 tal på gammel skala er jo meget forskellig.. Jeg tror for din og de andres skyld, at det er gennemsnittet af de fag du have i først g, der bliver konverteret over til ny skala og så bliver lagt sammen med de andre som du har fået efterfølgende.. Men jeg ved det ikke med sikkerhed, jeg vil bare mene at det ville være den mest humane måde at gøre det på..

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2008 af -Zeta- (Slettet)

Nej, karakterene fra 1g i skoleåret 05/06 (stx) bliver konverteret enkeltvis.

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2008 af Angelgirl24 (Slettet)

Heeey ;D

Eeh, det skulle gerne være således, at det omregnes:

12 (ny)
= 13 og 11 (gammel)
= A (ECTS)

10 (ny)
= 10 (gammel)
= B (ECTS)

7 (ny)
= 9 og 8 (gammel)
= C (ECTS)

4 (ny)
= 7 (gammel)
= D (ECTS)

02 (ny)
= 6 (gammel)
= E (ECTS)

0 (ny)
= 5 og 03 (gammel)
= Fx (ECTS)

-3 (ny)
= 00 (gammel)
= F (ECTS)

Fortsæt en god dag ;D

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2008 af blommegaard (Slettet)

#0 Det foregår, som du selv skriver. Der kommer dog en lille stjerne på eksamensbeviset ud for karakterene fra 13-skalaen. Tror også karakterene fra 13-skalaen bliver vedhæftet dit eksamensbevis, så det er muligt at se om karakteren f.eks. var 11 el. 13 / 8 el. 9.

/Stine

Skriv et svar til: 13-skalaen/7-skalaen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.