Latin
opgavesæt
24. marts 2008 af
_Eddy (Slettet)
Opgave 1.
400ml vand (msf.: 1g/cm3) blandes med 600 ml ren sprit (msf.:o,8g/cm3) Blandingens rumfang bliver ikke 1000 ml, som man måske ville vente, men kun 978 ml. Den samlede masse af de blandede stoffer er derimod uforandret.
a. Hva er blandningens masse?
b. Hva er blandingens massefylde
Mig og en ven fosåt den simpelthe ikke.
400ml vand (msf.: 1g/cm3) blandes med 600 ml ren sprit (msf.:o,8g/cm3) Blandingens rumfang bliver ikke 1000 ml, som man måske ville vente, men kun 978 ml. Den samlede masse af de blandede stoffer er derimod uforandret.
a. Hva er blandningens masse?
b. Hva er blandingens massefylde
Mig og en ven fosåt den simpelthe ikke.
Svar #1
24. marts 2008 af _Eddy (Slettet)
Ej altså, i må undskylde de fejl jeg ha skrevet på nderste linje.
Der skulle står mig og en ven forstår den simpelthen ikke. (:
Der skulle står mig og en ven forstår den simpelthen ikke. (:
Svar #2
24. marts 2008 af dnadan (Slettet)
a)
400mL=400cm^3
dvs.
m_vand=1g/cm^3*400cm^3=400g
m_sprit=600cm^3*0,8g/m^3=... g
m_total=m_vand+m_sprit
b) m_total/V_total
400mL=400cm^3
dvs.
m_vand=1g/cm^3*400cm^3=400g
m_sprit=600cm^3*0,8g/m^3=... g
m_total=m_vand+m_sprit
b) m_total/V_total
Skriv et svar til: opgavesæt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
